Casper van den Burgh

Mijn visie op gesprekstherapie is als volgt:
"Ik maak mijn cliŽnten graag bewust van hun denk-, gevoels- en gedragspatronen. Samen zoek we nieuwe wegen om met problemen, emoties en gevoelens om te gaan. Met als doel deze uiteindelijk de baas te worden. Voor mij betekent psychotherapie een veranderingsproces dat samen met de cliŽnt aangegaan wordt, met positieve effecten op gevoels- en gedragsniveau. Door mijn sportachtergrond werk ik resultaatgericht. Dat is soms confronterend maar altijd in het belang van de groei van de cliŽnt. Uit deze groei haal ik als therapeut mijn voldoening."

Ik ben vanaf 2004 werkzaam in de GGZ nadat ik klinische en gezondheidspsychologie heb gestudeerd in Leiden. Begonnen bij Centrum Eetstoornissen Ursula in Leidschendam en tijdens en na vervolgopleidingen tot gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog) en psychotherapeut ben ik actief geweest op de afdelingen Persoonlijkheidsstoornissen en Centrum Autisme van Rivierduinen. Van 2010 t/m mei 2016 heb ik bij StrŲer Psychotherapie in een vrijgevestigde praktijk geparticipeerd. Naast mijn werk in de GGZ ben ik ook werkzaam als sportpsycholoog, gastdocent op de universiteit van Leiden en als supervisor van psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog en werkbegeleider van psychotherapeuten in opleiding.

Ik geef individuele psychotherapie, systeemtherapie en groepstherapie. De therapie kan kort- of langdurend zijn en zowel klachtgericht als persoonsgericht. Dit is afhankelijk van en wordt bepaald in samenspraak met u als cliŽnt. Vanaf 1 juni 2016 werk ik vanuit mijn eigen praktijk Psychotherapiepraktijk C.J. van den Burgh, in nauwe samenwerking met mijn collega's van Psychotherapiepraktijken Leiden.

Lidmaatschappen en registraties

Lid van de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP), Lid van de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP)

BIG-GZ 59909624425 BIG-PT: 79909624416 AGB-code persoonlijk: 94-011378 AGB-code praktijk: 94-059849 KvK: 27373160

Contracten met zorgverzekeraars

Ik heb met enkele zorgverzekeraars contracten afgesloten. Indien ik geen contract heb, ontvangt u aan het eind van de behandeling een nota die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw zorgverzekeringspolis.

In 2022 heb ik contracten met de volgende zorgverzekeraars:
CaresQ, Eucare, Aevitae, ENO, ASR, De Amersfoortse, Ditzo, ONVZ, DSW, Stad Holland, inTwente, Zorg en Zekerheid.

copyright Psychotherapiepraktijken Leiden

2016