Disclaimer

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoordelijkheid van de samenwerkende psychotherapeuten van Psychotherapiepraktijken Leiden. Wij besteden de uiterste zorg aan een actuele, toegankelijke, correcte en complete website. Het is echter mogelijk dat een deel van de informatie verouderd, incompleet of onjuist is. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

De samenwerkende psychotherapeuten van Psychotherapiepraktijken Leiden kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op www.psychotherapiepraktijkenleiden.nl.

Het is mogelijk dat via de website van Psychotherapiepraktijken Leiden toegang wordt geboden tot websites en/of informatiebronnen van derden. De samenwerkende psychotherapeuten van Psychotherapiepraktijken Leiden kunnen evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze webpagina's of -sites.

De informatie en illustraties op deze site mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden overgenomen of in welke vorm dan ook worden gekopieerd.

In deze site worden geen cookies of scripts gebruikt om gegevens te verzamelen over bezoeken en bezoekers.

copyright Psychotherapiepraktijken Leiden

2016